Totovip on vuodesta 2008 asti toiminut ravivihjepalvelu, joka nykyään kuuluu alansa suurimpiin toimijoihin Suomessa. Suosioon on syynsä: Totovip tarjoaa lujaa laatua erittäin edulliseen hintaan! Vihjeiden laatijana toimii mittavan kokemuksen tuottoisasta totopelaamisesta omaava J-P Rainio.

VIHJEET PÄIVITTÄIN EDULLISESTI JA KÄTEVÄSTI
RAVIMAAILMA.FI -PALVELUSTA
 

Klikkaa VIHJEPALVELUT ja listasta TOTOVIP!


Vihjeet heti luettavana. Laadukkaista ravivihjeistä ei tarvitse maksaa paljoa - valinta on vapaa.


KOTISIVUJEN KAUTTA EI TOISTAISEKSI VIHJETILAUKSIA

Vuoden vaihtuessa kuviot muuttuvat täysin ja sillä on vaikutuksensa myös Totovip:n vihjemyyntiin. Kotisivujen kautta ostettavissa olleista, lähes polkuhintaisista pitkäkestoisista tilauksista on tässä tilanteessa luovuttava. 

Toistaiseksi Totovip:n vihjeitä on ostettavissa Fintoton VIHJEPALVELUT -osion kautta, mutta se optio katoaa vuoden vaihtuessa, kun pelinjärjestäjän paikalle hyppää uusi yhtiö, Veikkaus. 

Vuodenvaihteen jälkeen Totovip:n vihjeitä saa ainakin osoitteesta ravimaailma.fi. Kyseiselle sivustolle on kerätty vihjepalvelut  yhteen, vastaavaan tyyliin kuin Fintotollakin on ollut. Totovip:lla on jo sopmus Ravimaailman kanssa, mutta vihjemyynti siellä käynnistyy vasta lähitulevaisuudessa, mahdollisesti Oulun 75-päivänä 29.12.

Myös Totovip:n kotisivuille on kehitteillä jotain vihjemyyntiin liittyvää, mutta siitä tiedotetaan lisää sitten jos/kun on mahdollisuus tarkempaan infoon.